Tim's Apartment Makeover Begins

IMG_2208.JPG

Just an update here, as some of you who follow us on Instagram will already know we've been teasing a few images of our latest project via Instagram Stories, an apartment renovation for Tim who lives in Whetstone in North London. He came to us after seeing our work via our social media channel and wanted help completing the look of his space. Tim wanted us to use the fabulous wall illustration he had commissioned by the artist Jon Burgerman as a point of inspiration to come up with a redesign and refit for the rest of the apartment and we couldn't be happier to get our teeth into this project. It's been a truly amazing to have Tim be just as excited as we are with the radical solutions we put forward based on this brief. So, thank you!

Tim is a Creative Director himself, so has been heavily involved with the ideas behind each room, from start to finish. The kitchen and bathroom were particularly loathed in their current forms, so Space Shack has been hard at work transforming these rooms into something Tim can be proud to show his friends. We'll be showing you the construction and the final makeover over the next few weeks, we even got to interview Tim and show him around his finished apartment.

Don't forget, you can keep up to date with regular projects like this one from Space Shack and follow us on Instagram or like us on Facebook.

Love Omar x