This apartment dining space required a major overhaul and redesign.

A Dalston couple came to us asking help to renovate their existing kitchen/diner as they really wanted to update the space were craving for a newly designed kitchen that would suit and fully represent their needs. We rearranged the kitchen to maximise the tight space allowing for new more efficient appliances and opted for a very simple and clean look for the interior, deciding to style it with greys and blacks to make the space young and contemporary.

 

Client requirements:

– Renovate the existing kitchen
– Provide a formal dining area
– Provide a smaller informal dining area

Services provided:

– Design
– Build
– Project Management


We knew Space Shack were the right fit for us as their existing executed projects were exactly the style we were long searching for. We are looking forward to working with them very soon for exciting projects we have lined up!
— Elaina and George

See inside

CLICK FOR FULL SCREEN IMAGES


LIVE, WORK & PLAY. YOUR WAY.