Kitchen / Diner and Conservatory
Extension, East London

Space Shack transformed the living space of this residential property to offer a flexible environment – flooded with light – for the home's family to cook, entertain and relax. With a passionate chef and host at the heart of the family, it was important that the outcome felt open and inviting. Finishing details such as porcelain neolithic worktops and state-of-the-art appliances ensure the space remains premium and flexible, while a renovated and re-insulated conservatory brought new life to the home's 10 year-old conservatory.

 

Client requirements:

– Kitchen extension
– Open, light kitchen/diner
– Accommodate a family of eight

Services provided:

– Design
– Build
– Project management


 
Our primary requirement was ample space to accommodate our growing family. Behind the front door we now have a spacious home with light pouring in from every angle and a space fit for entertainment.
— Mr & Mrs Bhatti
 

See inside

CLICK FOR FULL SCREEN IMAGES


LIVE, WORK & PLAY. YOUR WAY.