Converting a disused commercial space into an environment as beautiful as its customers.

Our client approached us with a clear vision for the project. They wanted a beautiful, neutral interior which allowed her cosmetics skills to emphasise the colour and beauty of the interior design. We created a bright, open studio which offers ample space for make-up classes for up to four students alongside room for regular customers.

 

Client requirements:

– Convert garage to make-up studio
– Accommodate 4 students
– Maximise natural light

Services provided:

– Design
– Build
– Project management


 
The transformation from a disused garage space into a bright, light calming interior couldn’t be bolder. Accented finishing touches bring subtle charm to environment, while allowing the customers to steal the show.
— Nadia Hussain
 

See inside

CLICK FOR FULL SCREEN IMAGES


LIVE, WORK & PLAY. YOUR WAY.