A North London Apartment makeover inspired by a wall illustration.

Tim approached us late last year after being frustrated about his apartment in Barnet, North London. It seemed impossible to make the most out of his small space and he wanted to transform the entire apartment and use the giant wall illustration he commissioned in 2015 for his living room as an inspirational starting point for the design scheme. Renovations included the living room, hallway, bedroom and updating the galley kitchen.

 

Client requirements:

– Half kitchen refit including a new worktop surfaces
– Installation of brand new bathroom
– General renovations throughout hallway and living area
– Renovate the existing bedroom design
– New lighting solutions throughout

Services provided:

– Design
– Build
– Project management


 
The flat was like a home of two halves, the lounge had my stamp on it, while the rest of it felt like someone else’s. Space Shack took what I loved already and turned the entire flat into a place that represented me. The kitchen and bathroom transformation was particularly exciting and completely reinvented my home.
— Tim
 

See inside

CLICK FOR FULL SCREEN IMAGES


LIVE, WORK & PLAY. YOUR WAY.